Gratis APK

Onderdelen van de APK

De Algemeen Periodieke Keuring, ofwel APK, bestaat in Nederland sinds 1985 en is verplicht in heel Europa. Tijdens de APK checkt de keurmeester van Bosch Car Service Lelystad op drie punten:

 

  • Veiligheid
  • Milieu
  • Registratie

 

Dankzij de APK is het een stuk veiliger op de Europese wegen. U kunt na een APK met een gerust hart weer veilig de weg op. Ook het milieu profiteert, want de keuring levert schonere auto´s op. Ook als deze iets ouder zijn

 

Daarom bij Bosch Car Service

Bij Bosch Car Service Lelystad is uw auto voor de APK in betrouwbare, vakkundige handen. Bosch Car Service monteurs krijgen technische trainingen van Bosch en ook staat Bosch stand by om direct ondersteuning te bieden. De kwaliteit en betrouwbaarheid die u van Bosch gewend bent, mag u dus ook verwachten van onze APK. Wij bieden de keuring gratis aan!

 

Elk Bosch Car Service autobedrijf heeft zijn eigen APK-keurmeester in dienst. Die ziet er streng op toe dat banden, remmen, verlichting en andere vitale onderdelen geschikt zijn om de weg weer op te kunnen. Zo kunnen we perfect uw auto keuren en krijgt u altijd deskundig advies.

 

 

Datum eerste toelating Brandstof Wanneer keuren?
Na 1 januari 2005 Benzine, alcohol, en/of elektromotor Eerste APK na 4 jaar, daarna twee keer na 2 jaar, daarna elk jaar
  Diesel, gas of anders (evt. in combinatie met elektrisch) Eerste APK na 3 jaar, daarna elk jaar
Vóór 1 januari 2005 Alle soorten Eerste APK na 3 jaar, daarna elk jaar
30 jaar of ouder Alle soorten Eens per 2 jaar APK
Vóór 1 januari 1960 Alle soorten Geen APK-plicht