Over ons

Bosch Car Service Lelystad B.V. is in 2007 begonnen, maar in korte tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een professioneel bedrijf. Bosch Car Service Lelystad B.V. is gevestigd in een nieuw, modern pand op de autoboulevard in Lelystad. Inmiddels is het personeelsbestand uitgegroeid tot 20 personen. 


Klanten kunnen bij Bosch Car Service Lelystad B.V. terecht voor onderhoud en reparatie van alle merken. Het bedrijf beschikt daartoe over een moderne APK en reparatie apparatuur.
Ook voor het installeren van accessoires, zoals trekhaken, autoradio’s of navigatietoestellen, heeft het team van Bosch Car Service Lelystad B.V. alle bekwaamheid en apparatuur in huis.

 

Bosch Car Service Lelystad B.V. is lid van BOVAG en behoort tot het netwerk van Bosch Car Service. Dankzij dit lidmaatschap kan Bosch Car Service Lelystad B.V. zijn service verder uitbreiden. Als Bosch Car Service heeft het bedrijf middels trainingen in techniek en kwaliteitsbeheer toegang tot de kennis en ervaring van Bosch als grootste toeleverancier in de automobielsector. 


Als universeel autobedrijf zijn wij niet gericht op één merk en hebben wij de meest geavanceerde apparatuur om auto’s van alle merken van dezelfde service en onderhoud te voorzien.


Naast reparaties bieden wij ook andere services voor uw auto. Zo zijn wij ook gespecialiseerd in de onderhoud van airco’s en glasreparaties. 
Mocht u onderweg stil komen te staan, dan zijn wij als Bosch Car Service Lelystad B.V. 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar.